SEGÍTĂ•KÉZ ALAPÍTVÓNY


A tartalomhoz

HÍREK

WebEye Kft. nemes célú támogatása a "Segítőkéz" Alapítvány részére

Önzetlen támogatásban részesült szolgáltató partnerünktől, a telematikai alkalmazásokat és eszközöket fejlesztő és forgalmazó WebEye Magyarország Kft-től a Közúti Fuvarozók és Személyszállítók "Segítőkéz" Alapítványa.

A WebEye Magyarország Kft. a IX. alkalommal megrendezetett hagyományos labdarúgó kupájának nevezési díját, 270 000 forintot ajánlott fel az Alapítvány részére. A Közúti Fuvarozók és Személyszállítók "Segítőkéz" Alapítványa a balesetben elhunyt tehergépkocsi és autóbuszvezetők családtagjai, vagy baleset következtésben munkájukat tartósan ellátni képtelen gépkocsivezető munkavállalók szociális támogatására jött létre.

A felajánlás szimbolikus átadására a WebEye Focikupa megnyitóján, 2017. május 6-án a soroksári úti Labdakert Sportklubban került sor, a támogatási összeget szimbolizáló táblát Kiss Dániel, a WebEye Kft. marketing és PR menedzsere adta át Dittel Gábor, az Alapítvány kuratóriumának elnöke, a NiT Hungary ügyvezető főtitkára részére.

Köszönjük a támogatást!

Dittel Gábor és Bárándi Attila

Bárándi Attila

A szakmai szolidaritás szép példája az "5 tengelyen - biztos kézzel" versenyen.

"Nincsenek erre szavak. Attila olyan helyzetbe került, amilyenbe senkinek sem szabadna. A Segítőkéz Alapítványnak bár ne lenne soha dolga, de amikor az élet ilyen helyzeteket produkál, akkor egy kis segítséget kell nyújtani. Bízunk benne, hogy az egészsége helyreáll, és talán arra is lesz lehetőség, hogy nemsokára újra munkába álljon."

Ezzel a szavakkal adta át Dittel Gábor, a NiT Hungary ügyvezető főtitkára, a Közúti Fuvarozók és Személyszállítók "Segítőkéz" Alapítványa kuratóriumának elnöke az alapítvány 150.000 forintos támogatását Bárándi Attila, a Calais közeli súlyos támadás áldozatául esett gépkocsivezető részére.

Bárándi Attila az "5 tengelyen - biztos kézzel" közlekedésbiztonsági verseny 2016. október 1-jén megrendezett zsámbéki döntőjének helyszínén, a versenyzők és szervezők jelenlétében vette át a támogatást, amely gyógykezelését és rekreációját segítheti. Az alapítvány a debreceni család zsámbéki utazási költségeit is térítette. A támogatás átadásául szolgáló helyszín nem volt véletlenszerű; a gépkocsivezetői szakma empátiája, és a szolidaritás kinyilvánítása megható és felemelő pillanat volt úgy a szervezők, mint a támogatásban részesített gépkocsivezető számára.

Bárándi Attila, és párja, Török Mária október 4-én beérkezett köszönő levelét szó szerint, minden külön kommentár nélkül közöljük:

"Tisztelt Alapítvány...

Nehéz szavakba önteni az érzéseinket, azt a szeretet, amiben részesültünk az Alapítvány által.

Mindkettőnknek gyógyír volt a lelkünknek, a szeretet, figyelmesség, emberség leírhatatlan.

Mindig hálás szívvel gondolunk önökre.

Köszönettel: Mária és Attila"

Dittel Gábor és Bárándi Attila

Bárándi Attila

A Közúti Fuvarozók és Személyszállítók "Segítőkéz" Alapítványa 2013. decemberében ismét átadott Tóth Ildikó részére az Alapító Okiratban foglaltak szerint 50.000 Ft támogatást.(A képre kattintva ki tudja nagyítani a dokumentumot)


A Közúti Fuvarozók és Személyszállítók "Segítőkéz" Alapítványa 2010. decemberében Tóth Ildikó részére az Alapító Okiratban foglaltak szerint 50.000 Ft támogatást adott át.

A támogatást Vata Sándorné, Tóth Ildikó gyámja vette át.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe